Η Σχολή Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης σε συνεργασία με την Πρωτοβουλία Επαγγελματικής Αλληλεγγύης Νέων Act-TLO, το Γραφείο Διασύνδεσης & Σταδιοδρομίας και τον Σύλλογο Φοιτητών ΜΠΔ του Πολυτεχνείου Κρήτης διοργανώνουν την

Ημερίδα

Συμβουλευτικής σε Διοίκηση και Παραγωγή

από Αποφοίτους ΜΠΔ

 

Παρασκευή 20 Απριλίου 2018

Αμφιθέατρο «Γεώργιος Κατσανεβάκης» Γ2.2

 Η εκδήλωση έχει ως ΣΤΟΧΟ τη σύνδεση της πολυδιάστατης θεωρητικής εκπαίδευσης που αποκτούν οι ΜΠΔ, με την πρακτική εφαρμογή των γνώσεων αυτών. Συγκεκριμένα στοχεύει να προσφέρει στους φοιτητές της Σχολής ΜΠΔ την ευκαιρία να ακούσουν και να συμβουλευτούν αποφοίτους της Σχολής ώστε να εισαχθούν σε ουσιαστικές πτυχές της επαγγελματικής πραγματικότητας την οποία θα βιώσουν στο άμεσο μέλλον.

ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ στους φοιτητές της Σχολής ΜΠΔ αλλά και νέους διπλωματούχους Μηχανικούς Παραγωγής και Διοίκησης. Οι ενδιαφερόμενοι φοιτητές ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ να δηλώσουν συμμετοχή ηλεκτρονικά, μέχρι την Τρίτη 17 Απριλίου, συμπληρώνοντας την φόρμα δήλωσης συμμετοχής . Θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ 8 Ομιλίες Συμβουλευτικής στους τομείς:

Ηγεσία και Ενεργοποίηση Πόρων
Ποιότητα στη Βιομηχανία 
Διεύθυνση Τεχνικών Έργων
Εταιρική Ευθύνη
Τράπεζες
Εφοδιαστική Αλυσίδα 
Συμβουλευτική Επιχειρήσεων

 

από προσκεκλημένους ομιλητές – έμπειρους επαγγελματίες Μηχανικούς Παραγωγής και Διοίκησης.


Αφίσα της Ημερίδας

Σχολή ΜΠΔ

Η εκπαίδευση στη Σχολή Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης (ΜΠΔ) του Πολυτεχνείου Κρήτης καλλιεργεί στους φοιτητές ικανότητες και δεξιότητες αναγκαίες για το δυναμικό σχεδιασμό συστημάτων παραγωγής προϊόντων και υπηρεσιών. Η Σχολή ΜΠΔ ξεκίνησε τη λειτουργία του το Σεπτέμβριο του 1984 και είναι η πρώτη που ιδρύθηκε στην Ελλάδα με αυτό το αντικείμενο.

Περισσότερα...